با چه وسیله‌ای در خانه کیک بپزیم؟ سریع و آسان

پخت کیک با سرخ کن

پخت کیک در خانه با سرخ کن بدون روغن اصول و ضوابط خاص خود را دارد و استفاده از برخی ابزار برای این کار ضروری است.

هر چه ابزار و تجهیزات مورد استفاده برای پختن کیک پیشرفته‌تر باشند و کارآمدی بالاتری از خود نشان دهند، کیفیت کیک پخته شده نیز بهتر خواهد شد.

یکی از مهمترین ابزارهای مورد نیاز برای اجرای این فرایند سرخ کن بدون روغن است که کمک می‌کند تا این کار را با دقت بالاتر و با صرف مدت زمان کوتاه‌تری به سرانجام برسانید و در این مسیر با دشواری و پیچیدگی خاصی هم مواجه نشوید.

سرخ کن‌های بدون روغن انواع و اقسام مختلفی دارند و در مدل‌های متنوعی در بازار یافت می‌شوند.

در این مطلب چند نمونه از بهترین این وسایل پخت کیک در خانه را معرفی خواهیم کرد. اما پیش از آن لازم است با ضرورت استفاده از این ابزار در فرایند کیک پزی آشنا شوید‌. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

چگونگی استفاده از سرخ کن در پخت کیک:

همان‌طور که می‌دانید سرخ کن‌های بدون روغن به تازگی به بازار وارد شده‌‌اند و از آن‌ها برای آشپزی استفاده‌های فراوانی به عمل می‌آید.

این دستگاه‌ها با فرستادن هوای گرم به اطراف غذاها و مواد غذایی آن‌ها را می‌پزند. بدون اینکه از روغن در فرایند طبخ کمک بگیرند.

از میان خوراکی‌های مختلف کیک‌ها محبوبیت بسیار زیادی دارند و برخی از افراد به استفاده و مصرف آن‌ها تمایل بیش از اندازه‌ای نشان می‌دهند.

یکی از راهکارهایی که سلامت کیک در فرایند پخت و پز را تامین و تضمین می‌کند استفاده از روغن کمتر است.

به طور کلی و با کمک این وسایل کیک‌هایی با چربی کمتر خواهید پخت و یا به کاهش کالری آن کمک خواهید کرد.

به ویژه اگر شما هم از جمله افرادی هستید که تمایل به کاهش چربی مصرفی خود دارند بهتر است یک سرخ کن دوقلو و یا بدون روغن را برای خرید در نظر بگیرید و از این طریق به سلامت قلب و عروق خود هم کمک کنید.

پخت کیک با سرخ کن 3

پخت کیک در خانه با سرخ کن بدون روغن

درست کردن کیک در خانه با انواع سرخ کن

یکی دیگر از دلایلی که باعث شده استفاده از انواع سرخ کن کم روغن و یا بدون روغن با رواج قابل ملاحظه‌ای روبرو شود، راحتی کاربرد این ابزار است. شما می‌توانید به راحت‌ترین شکل ممکن از دستگاه مورد نظر استفاده کرده و انواع مختلف کیک‌ها را در خانه تهیه کنید.

تنظیم درجه حرارت این دستگاه‌ها و یا مدت زمان لازم برای پخت کیک بسیار ساده است. در نهایت نیز به کیکی باکیفیت و با بافت مطلوب و مناسب دسترسی پیدا خواهید کرد.

پخت کیک با سرخ کن فیلیپس ۹۲۷۰

سرخ کن فیلیپس ۹۲۷۰ یکی از بهترین وسایلی است که برای پخت کیک در خانه به آن نیاز خواهید داشت. این محصول فیلیپس با ظرفیت ۶ لیتری طراحی و تولید شده و توان مصرفی آن ۲۰۰۰ وات است.

سرخ کن کم روغن و یا بدون روغن فیلیپس مدل ۹۲۷۰ محصولی چند کاره بوده و قابلیت پخت سیب زمینی، اسنک، مرغ، جوجه، همبرگر و… را نیز دارد. در ساختار این محصول از سیستم گرمایشی با تکنولوژی راپید ایر Rapid air استفاده شده که کمک می‌کند هوا به سرعت گردش پیدا کند و میزان بوی روغن در هنگام پخت و پز کیک و یا سرخ کردن کاهش پیدا کند.

این سرخ کن فیلیپس از قابلیت گرم نگه داشتن و تنظیم دما برخوردار شده و از امکان خاموش شدن خودکار بهره برده است. نوع کنترل به کار رفته در این سرخ کن لمسی بوده و نوع سبد آن کشویی است.

با سرخ کن فیلیپس ۹۲۰۰ هم میتوان کیک پخت ؟

یکی دیگر از وسایل و تجهیزاتی که می‌توانید برای پختن کیک در خانه از آن استقاده کنید سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل ۹۲۰۰ است..

این محصول با داشتن ظرفیت و یا حجم ۴‌.۱ لیتری یکی از بهترین هواپزهای بدون روغن برای خانواده‌های ۴ نفره است که با وزنی در حدود ۴.۵ کیلوگرم ساخته شده و با جنس بدنه پلاستیک روانه مصرف شده است.

این محصول دارای توان ۱۴۰۰ وات بوده و تکنولوژی پخت آن گردش سریع هوای داغ است. جنس تابه اصلی این سرخ کن تفلون بوده و به سیستم هشدار در زمان تمام شدن برنامه مجهز شده است.

سرخ کن فیلیپس مدل ۹۲۰۰ را می‌توانید با ابعاد و اندازه‌ ارتفاع ۲۹ سانتی متر، عرض ۲۶ سانتی متر و عمق ۳۶ سانتی متری در بازار خریداری کنید و برای پخت کیک از آن کمک بگیرید.

این محصول فیلیپس به تکنولوژی راپید ایر نیز مجهز شده و لذا از انتشار بو در محیط در هنگام سرخ شدن و پخت و پز جلوگیری به عمل خواهد آمد.

سرخ کن فیلیپس ۹۲۵۲

این دستگاه دارای ظرفیت ۴.۱ لیتری و از نوع بدون روغن و یا کم روغن است.

برخورداری از توان مصرفی ۱۴۰۰ وات و چند کاره بودن باعث شده تا یکی از بهترین سیستم‌ها برای پخت کیک در خانه باشد.

این دستگاه از قابلیت پخت سیب زمینی هم بهره برده و یا می‌توانید با کمک آن اسنک، مرغ، جوجه، همبرگر و… طبخ کنید.

برند فیلیپس برای این محصول خود از تکنولوژی راپید ایر استفاده کرده و آن را با تایمر و کنترل لمسی روانه بازار مصرف ساخته است.

این دستگاه از قابلیت گرم نگهداشتن برخوردار شده و امکان تنظیم دما را دارد.

نوع سبد در نظر گرفته شده برای این دستگاه کشویی بوده و کاسه آن به شکل مربع طراحی شده است.

جنس کاسه از نوع پوشش نچسب انتخاب شده و دارای دستگیره خنک است.

نکات پخت کیک در خانه با سرخ کن بدون روغن:

  • یکی از این نکته‌ها استفاده از قالب‌های کاغذی مناسب و باکیفیت است که مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته باشند و از رها شدن کیک جلوگیری به عمل آورند.
  • پیش از قرار دادن مواد پخت کیک باید آن‌ها را به خوبی ترکیب و مخلوط سازید و سپس درون سرخ کن قرار دهید.
  • از آنجایی که کیک در هنگام پخته شدن درون قالب‌های سرخ کن رشد می‌کند، پس چیزی در حدود دو سوم آن‌ها را پرکنید و به دمای مناسب پخت و زمان کافی برای این کار هم توجه داشته باشید.
  • برای پخت کیک باید دمای سرخ کن بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شود و فرایند پخت با تست چنگال و یا فشار دادن به سطح کیک بررسی شود.پخت کیک با سرخ کن 2

نتیجه‌گیری

پخت کیک در خانه می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و ساده باشد اگر از ابزار مناسب استفاده کنید.

سرخ کن‌های بدون روغن نه تنها به شما کمک می‌کنند تا کیک‌هایی با چربی کمتر و سالم‌تر تهیه کنید، بلکه با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مانند تکنولوژی راپید ایر می‌توانید به سرعت و بدون نیاز به استفاده از روغن اضافی، کیک‌های خوشمزه‌ای درست کنید.

با ثبت نظر 5 امتیاز در باشگاه مشتریان برنتین جهاز دریافت کنید 😀

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *