5 روش درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی

درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی

برای درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی روش‌های مختلفی وجوددارد و البته هر کدام از این روش‌ها خروجی خاصی را به شما می‌دهد.

اگر شما هم در هنگام انتخاب قهوه کمی گیج می‌شوید و نمی‌دانید دقیقا چه نوشیدنی با ذائقه شما سازگار است،پیشنهاد می شود مقاله را تا آخر بخوانید و با روش درست، قهوه  ی مورد علاقه خود را فقط در چند دقیقه با اسپرسوساز خانگی خود آماده نمایید .

درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی

اسپرسو (esperso ) :

قهوه معروف که دستگاه‌ها را به نام آن نام نهادند در واقع پایههمه نوشیدنی‌های دیگر نیست که بر پایه قهوه درست می‌شود

مردم فکر می‌کنند که اسپرسو یک دانه از در واقع است امادر واقع  اسپرسو دانه نیست.(درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی)

اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می‌شود.نوعی از قهوه که در دستگاه اسپرسوساز آماده می‌شود.

قبل از اینکه به دستگاه وارد شود خوب آسیاب شده باشند در یک قهوه ساز با فشار زیاد و یک قهوه غلیظ را به این صورت شما می‌توانید اسپرسو تهیه کنید  .

اسپرسو در واقع روشی برای تهیه قهوه است که این روش با عبور آب نزدیک به نقطه جوش و تحت فشار از قهوه آسیاب شده، در کمتر از ۲۵ ثانیه انجام می شود.

یک شات اسپرسو Espresso حجمی حدود  25 تا 30 میلی لیتر دارد که به آن سینگل اسپرسو single espresso یا یک شات اسپرسو گفته می شود.

مراحل درست کردن اسپرسو با دستگاه خانگی :

  1. دستگاه اسپرساسپرسو ساز خود را روشن کنید و کمی صبر کنید تا گرم شود .
  2. مخزن آب را پر کنید .اگر مخزن متصل نیست آن را با دقت در جای خود قرار داده مجم کنید ..(قبل از آن دقت کنید که رسوب پیری انجام شده باشد )
  3. به نسبت قهوه ی مورد نیاز ، یک شات یا دو شات پورتال فیلتر خود رااز پودر قهوه پرکنید .
  4. سطح آن را با تمپر جتما صاف و کمی فشرده کنید .
  5. پرتا فیلتر را به هد گروپ متصل کرده و از محکم شدن آن مطمئن شوید.
  6. دگمه ی مخصوص را فشار دهید تا عصاره گیری شروع شود. برای اسپرسو تک تقریبا 25 ثانیه زمان نیاز دارید .

از نوشیدن یک اسپرسوی گرم در خانه لذت ببرید .

امریکنو(americano) :

به زبان خیلی ساده امریکن‌ها در واقع اسپرسوی خیلی رقیق شده می‌باشد یا به بیان دیگر از ترکیب آب جوش و اسپرسو می‌توان امریکنو را تهیه کرد .(درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی)

برای مراحل تهیه ی این نوشیدنی تمام مراحل قبلی که در مورد اسپرسو گفته شد را باید انجام دهید و سپس در یک لیوان آب جوش با مقدار مناسب به دائقه خود، اسپرسو را بریزید .

 نسبت ترکیب به‌طور معمول یک الی دو شات اسپرسو (30 الی 60 سی سی اسپرسو) و دو برابر حجم قهوه (60 الی 120 سی سی) آب داغ است.
البته بسته به ذائقه افراد برای کم کردن میزان سنگینی قهوه آمریکانو، می‌تواینم میزان آب داغ را افزایش دهیم.
این نوشیدنی سبک تر و رقیق تر از اسپرسو می باشد و برای بعد از ظهر ها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد تا اختلالی در خواب شبانه به وجود نیاورد .

لته (latte) :

لاته که در زبان ایتالیایی به معنای شیر می باشد ، درواقع مخفف کافه لاته  به معنای قهوه با شیر است .

با توجه به مدل های دستگاه اسپرسوساز به دو روش می توان لته را آماده کرد (درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی):

  • روش اول :اگر دستگاه اسپرسوساز دارای مخزن شیر می باشد ،مثل اسپرسواز دلونگی ، به جای استفاده از پیجر برای ریختن شیر و گرم کردن آن با نازل بخار از منوی دستگاه دگمه گرم کننده شیر را فشار داده و شیر داغ را تحویل بگیرید .سپس همان مراحل اسپرسو را تکرار کنید .
  • روش دوم :با هر نوع اسپرسوسازفاقد مخزن شیر  ، در صورتی که لوله نازل بخار آب داشته باشد ،مثل اسپرسوساز مباشی 2023 می توان لته با همان کیفیت درست کرد . برای  این روش کافی است یک لیوان شیر پرچرب را درون پیچر بریزید ، با تنظیم درجه ی بخار  و قرار دادن لوله در پیچر، شیر داغ و  فوم شیر را آماده کنید .

حال با هر کدام از دو روش گفته شده که شیر و فوم را آماده کردید ، اسپرسو را داخل لیوان ریخته ، با طراحی و سلیقه ی خود شیر را اضافه کنید .

نکته ی پر طرفدار: پیشنهاد می کنم به لته ی خود یک سیروپ خوشمزه مثل کارامل یا نارگیل اضافه کنید .

کاپوچینو (Cappuccino):

برای دوباره گویی و عدم تکرار مطلب تفاوت کاپوچینو را با لته بررسی می کنیم :

در واقع کاپوچینو از سه بخش تشکیل شده است:

  • اسپرسو
  • شیر بخار داده‌شده
  • فوم شیر

هر سه به یک میزان ؛(درست کردن قهوه با اسپرسوساز خانگی)

این ترکیب باعث ایجاد طعمی متعادل از قهوه و شیر می‌شود، که نه بیش از حد خامه‌ای است و نه خیلی تلخ.

latte در زبان ایتالیایی به معنای مخملی و نرم است. این نوشیدنی یک نوع قهوه بر پایه شیر است که شباهت زیادی به کاپوچینو دارد اما بااین تفاوت ها :

  • شیر بیشتری نسبت به کاپوچینو دارد که باعث می‌شود طعم ملایم‌تری داشته باشد.
  • کف شیر آن کم تر و یکدست‌تر از کاپوچینو است و کمتر از فوم غلیظ کاپوچینو برجسته می‌شود.
  • مناسب برای کسانی است که طعم ملایم‌تر قهوه را ترجیح می‌دهند چون شیر بیشتری در ترکیب آن استفاده می‌شود.

ادامه دارد …..

 

 

با ثبت نظر 5 امتیاز در باشگاه مشتریان برنتین جهاز دریافت کنید 😀

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *